Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВС леко ироничен коментар относно справянето на властта у

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВС леко ироничен коментар относно справянето на властта у
Коментари Харесай

Крум Савов: Стана ясно какъв е този прословут български модел за справяне с Ковид, копиран от целия свят и галактиките

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

С леко ироничен коментар по отношение на оправянето на властта у нас с коронакризата стартира довечера предаването " Крум Савов Live " водещият по телевизия " 7/8 ".

" Здравейте, уважаеми фенове. Днес към този момент стана ясно какъв е този прославен български модел за справяне с коронакризата. Български модел, представен, заимствуван и обсъждан от целия свят и галактиките в близост. Който в действителност се състоял от две елементи - в случай че инцидентно медицинските случаи, броят на инфектираните и излекувани най-много по-късно, внезапно понижава и резултатите са положителни, излиза властта и най-много премиера и Министерски съвет и се хвалят и споделят - ето, ние се оправяме със обстановката. Обаче в случай че както в последно време тъкмо по противоположната линия нагоре вървят и инфектирани, и смъртни случаи, и новозаразени, тогава стартира едно прекачване на отговорност. Премиерът незабавно праща НОЩ. Щабът трансферира отговорността на Регионалните здравни инспекции, те - на общинските, и общинските най-после - на хората. И като теглим най-после чертата отговорни постоянно са хората. Най-вероятно този сюжет и този български модел, по който се управлява целият свят и галактиката, ще продължи най-малко до 4 април ", сподели той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР